Το Φροντιστήριο

Αγαπητοί γονείς,

αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Θεωρούμε πως είναι πλέον σαφές προς όλους σας ότι, παρά τις όποιες εξαγγελίες των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, για αλλαγές στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, παραμένει πάντοτε επιτακτική η ανάγκη βοήθειας και στήριξης από την παράλληλη Παιδεία, σε κάθε μαθητή έτσι ώστε το όνειρο της εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, να γίνει πραγματικότητα .

Όλοι σας, όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή της επιλογής του κατάλληλου φροντιστηρίου, επωμίζεστε όλες εκείνες τις αγωνιώδεις παραμέτρους που θα σας οδηγήσουν στην τελικά, κατά τη γνώμη σας, σωστή επιλογή!

Στο σύγχρονο καταιγισμό, τον οποίο υφίστασθε, είναι ίσως λογικό να προβληματίζεστε, μιας και η σημερινή συγκυρία της ζωής, έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στον οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός χρόνος-χρήμα, να είναι πολυτιμότερος όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Στο ρόλο αυτό κλειδί, υπεισέρχεται το φροντιστήριό μας, για να δώσει πλέον υπόσταση στα οράματά σας, κάνοντάς τα για το σκοπό αυτό και δικά μας οράματα!...

Τα Φροντιστήρια Αξιώτη, με την αναμφίβολα πολύχρονη εμπειρία, το πάντα προσεκτικά επιλεγμένο, άριστο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό διδακτικό προσωπικό, με ήθος και αφοσίωση, έρχεται να αντιπαρατεθεί στο κλίμα σύγχυσης και ίσως αβεβαιότητας, που επικρατεί στο χώρο.

Με συνεχή και επίμοχθη προσπάθεια, για τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής στο γνωστικό επίπεδο των μαθητών, με ίδια συγγράμματα, συνεχίζουν ακαταπόνητα να τους βοηθούν και να τους συμπαραστέκονται στο δύσκολο αγώνα τους, εξασφαλίζοντάς τους την επιτυχία, όχι μόνο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά ακόμα και αύριο, στην ίδια τη ζωή.

Οι αξίες μας αυτές, άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο, καθώς δοκιμάστηκαν στην πολύχρονη διαδρομή των φροντιστηρίων μας. Με βαθιές ρίζες στο παρελθόν, ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες απαιτήσεις, δίνοντας παράλληλες απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Τα Φροντιστήρια Αξιώτη, έχοντας αναπτυχθεί σε τέσσερα σημεία της Θεσσαλονίκης (Α. Τούμπα-Κ. Τούμπα-Εύοσμος), μπορούν να είναι σε καθημερινή επαφή τόσο με τους μαθητές, όσο και με τους γονείς τους, έτσι ώστε το τρίπτυχο μαθητές-καθηγητές-γονείς, να λειτουργεί καταλυτικά για την επιτυχία των παιδιών.

Αδιάψευστοι μάρτυρες όλων αυτών καθώς και του σημαντικού έργου το οποίο επιτελείται στους χώρους μας, είναι φυσικά οι εκατοντάδες επιτυχίες της κάθε χρονιάς, αλλά και οι χιλιάδες μαθητές μας, που σήμερα ανήκουν είτε στην πανεπιστημιακή, είτε στην επιστημονική κοινότητα ευρύτερα.

Η μέχρι τώρα πορεία αλλά και η φιλοσοφία με την οποία λειτουργούμε στα Φροντιστήρια Αξιώτη, αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για την σημερινή επιλογή σας και κατοΏ½ επέκταση, την αυριανή σας επιτυχία.

Μια επίσκεψή σας και προσωπική επαφή, τόσο με το διευθυντή σπουδών κ. Αντώνη Αξιώτη, όσο και με τα στελέχη του φροντιστηρίου μας, θα σας κάνει να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα, για την υλοποίηση του πολυπόθητου-κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία.

Για αυτό και τα Φροντιστήρια Αξιώτη, αξίζουν πραγματικά την εμπιστοσύνη σας!...