27
ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
26
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
5000
ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

“52 χρόνια παρουσίας στην εκπαίδευση”

Αντώνης Αξιώτης

Προφιλ – Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Αξιωτης

Το φροντιστήριο, με τη σημερινή του μορφή, ιδρύθηκε το 1997 από τον Αντώνη Αξιώτη ύστερα από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην εκπαίδευση. Αριθμεί 3 παραρτήματα (Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Θεσσαλονικη):
στην Άνω Τούμπα, Γρ. Λαμπράκη 209,
στην Κάτω Τούμπα, Κερασούντος 15
και στον Εύοσμο, Μεταλλείων Ταύρου 13.

Στα 27 χρόνια λειτουργίας του περισσότεροι από 2.500 μαθητές μας έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας.

Στα Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Αξιώτη θεωρούμε την ουσιαστική συνεργασία με τους γονείς βασική προϋπόθεση της επιτυχούς πορείας του μαθητή. Για το λόγο αυτό η τακτική ενημέρωσή τους εξασφαλίζει την από κοινού παρακολούθηση της επίδοσης του υποψηφίου.

Η φιλοσοφια μας – Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Αξιωτης

Τα Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης ΑΞΙΩΤΗ, λειτουργώντας με συνέπεια και μεθοδικότητα, παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες προετοιμάζοντας το μαθητή για την εισαγωγή του στα τμήματα των Ανώτερων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών ιδρυμάτων της χώρας.

Η άρτια κατάρτιση των καθηγητών, η επάρκεια και αξιοπιστία του παρεχόμενου διδακτικού υλικού, η προσωπική υποστήριξη του κάθε μαθητή αλλά και το οικείο και φιλικό περιβάλλον εγγυώνται την κατάλληλη γνωστική και ψυχολογική προετοιμασία των μαθητών.

Ο εντοπισμός ενδεχόμενων αδυναμιών και δυσκολιών στην αφομοίωση των παρεχόμενων γνώσεων αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και γι’αυτό υπάρχει διαρκής και επί της ουσίας έλεγχος των παιδιών με σκοπό την αντιμετώπισή τους.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια πρώτη πρόκληση για τους έφηβους μαθητές. Η επιτυχία σε αυτές προϋποθέτει την κατάλληλη γνωστική κατάρτιση, την όξυνση της κριτικής σκέψης, την δυνατότητα πραγματοποίησης συνδυαστικών συλλογισμών αλλά και την ψυχολογική σταθερότητα και ισορροπία. Απαιτείται λοιπόν, η συνολική προετοιμασία του μαθητή που καλείται να μάθει να ανταποκρίνεται με ηρεμία, μεθοδικότητα και γνώση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σεβασμός της μοναδικότητας του κάθε παιδιού και η παράλληλη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αποτελεί για μας σταθερή επιδίωξη. Στόχος μας είναι να είμαστε όχι απλά κοντά στο μαθητή αλλά ΜΑΖΙ με το μαθητή στην προσπάθεια για την επιτυχία του.

Μια απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελεί η ουσιαστική και όχι απλά τυπική συνεργασία µε τους γονείς των µαθητών µας. Η άµεση, συνεχής και επικοδοµητική επικοινωνία µέσω των ενηµερώσεων βοηθά στη διαµόρφωση σαφούς εικόνας για τον τρόπο λειτουργίας του φροντιστηρίου, τη µορφή συνεργασίας γονέων – καθηγητών – µαθητών, το σύστηµα αξιολόγησης και τους στόχους του κάθε µαθητή σε κάθε τάξη, τον τρόπο λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και το σύστηµα εισαγωγής των µαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι τακτικές ενηµερώσεις των γονέων γίνονται σε προκαθορισµένες ηµεροµηνίες και ώρες που ανακοινώνονται έγκαιρα στους γονείς.

Η μεθοδολογια μας – Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Αξιωτης

Τα Φροντιστηρια Μεσης Εκπαιδευσης Αξιώτη, λειτουργώντας με συνέπεια και μεθοδικότητα, παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες ακόμη και από την Γ’ τάξη του γυμνασίου, με ένα άρτιο πρόγραµµα υποστήριξης και προετοιµασίας για την Γ΄ Γυµνασίου µε ευέλικτα ωράρια και ιδιαίτερα χαµηλά δίδακτρα. Στόχος µας είναι να εξασφαλίσουµε την εµπέδωση των γνώσεων στα βασικά µαθήµατα, να αναπτύξουµε τον τρόπο σκέψης και να θέσουµε τις βάσεις για τις επόµενες τάξεις του Λυκείου.

Ταυτόχρονα η Α΄ Λυκείου είναι ίσως η πιο σηµαντική τάξη στο Λύκειο. Η µετάβαση σ΄αυτό από το Γυµνάσιο παρουσιάζει για τους περισσότερους µαθητές µεγάλη δυσκολία προσαρµογής γιατί το επίπεδο των γνώσεων του Λυκείου είναι πολύ διαφορετικό και υψηλότερο από αυτό του Γυµνασίου. Τα φροντιστηρια Αξιωτης φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία των μαθητών στην Α’ Λυκείου.

Παράλληλα, το πρόγραµµα Σπουδών της Β΄Λυκείου είναι ευέλικτο και ειδικά διαµορφωµένο, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του µαθητή. Συγκεκριµένα η Β΄ Λυκείου είναι µια τάξη σταθµός για το µαθητή, αφού αποτελεί τον πρώτο χρόνο από το διετή κύκλο προετοιµασίας των υποψηφίων.

Στην πλέον καθοριστική τάξη, τη Γ΄ Λυκείου, όπου οι µαθητές θα αντιµετωπίσουν τις πιο κρίσιµες γραπτές εξετάσεις, έχουν αρωγό για την επιτυχία τους τη σωστή δουλειά των φροντιστηρίων ΑΞΙΩΤΗ, που βασίζεται σ’ ένα µελετηµένο πρόγραµµα διδασκαλίας και γραπτών εξετάσεων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συνεχής στήριξη που παρέχουν τα φροντιστήρια Αξιώτη (3 φροντιστηρια Θεσσαλονικη) στους µαθητές τους είναι µοναδική και αναντικατάστατη. Τόσο η σοβαρή δουλειά που γίνεται, όσο και η άµιλλα που αναπτύσσεται στα τµήµατα του φροντιστηρίου µας, από τους ικανούς και έµπειρους καθηγητές µας, αποτελούν την εγγύηση για τη µάθηση και την απόδοση κάθε µαθητή µέσα και από τις συνεχείς γραπτές εξετάσεις.

Βρες το φροντιστήριο που σε εξυπηρετεί και...

…Κάνε την εγγραφή σου σήμερα κιόλας!